2x Vonyx luidsprekerstatief 35mm 

 

 

vanaf € 17,95,-

 Prijzenlijst:

Product

€ 17,95,- per 24 uur

€ 29,95,- per 48 uur

exc. bijkomende reiskosten

Reiskosten

€ 0,25 per km, vanaf 7559

 

 

Algemene informatie:

Met deze 2 verstelbare statieven van Vonyx is het mogelijk om 2 maal een speaker van 35mm tophat de dragen. U kunt bijvoorbeeld de "JBL PartyBox 110" verhogen die verhuurbaar is op onze site. Door de speaker op een statief te zetten verbeter je de geluidskwaliteit en ervaring van het geluid in tegenstelling tot het plaatsen op de ondergrond. 

 

Afmeting:

Vonyx luidsprekerstatief met vergrendelbare hoogteverstelling. De hoogte is instelbaar van 1.10 tot max. 1.80 meter. Het heeft een maximaal belastbaar gewicht van 20kg.

 

Wat krijg ik?

- 2x Vonyx Luidspreker statief

 

Alle gehuurde producten worden afgeleverd en opgehaald bij het gewenste adres. Bij deze service zit uitleg over het product.

 

Betaal methodes:
Betaling zou vooraf gedaan moeten worden bij het afleveren van de apparatuur met de pin of contant. Ook is er een mogelijkheid om te betalen op rekening door middel van een factuur. Selecteer deze optie bij de huur pagina.

 

Interesse in 1 stuks? klik hier

 

Zie onder aan deze pagina van welke pin mogelijkheden BEATSZ Verhuur voorzien is.


In samenwerking met Jane Hemmelder Fotografie kan ik een 20% korting aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij ons apparatuur huurt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.janehemmelderfotografie.nl 


Combinatie mogelijkheden

 

2x JBL PartyBox 110

vanaf € 39,95,-

Combi deal met dit product vanaf: €49,95,-

 

BeamZ S500

Rookmachine

vanaf € 9,95,-