Karaoke Bundel Kleinvanaf € 49,95,-

 Prijzenlijst:

Product

€ 49,95,- per 24 uur

€ 89,95,- per 48 uur

exc. bijkomende reiskosten

Reiskosten

€ 0,25 per km, vanaf 7559


Betaal methodes:
Betaling zou vooraf gedaan moeten worden bij het afleveren van de apparatuur met de pin of contant. Ook is er een mogelijkheid om te betalen op rekening door middel van een factuur. Selecteer deze optie bij de huur pagina.

Algemene Informatie

Met deze Karaoke Bundel Klein kunt u een fantastische karaoke avond houden, met familie en/of vrienden. Het volume bereik is uitermate geschikt, om tot +/- 50 mensen te entertainen. 

 

Deze bundel bevat:

-1 JBL Partybox 110 

-1 Vonyx Luidsprekerstatief

-2 JBL Draadloze Microfoons

-1 Oplaadstekker

 

De JBL Partybox 110:

Dit is de danken aan het krachtige JBL Orginal Pro-geluid met een diepe verstelbare bas op twee niveaus. Daarnaast biedt de box een ingebouwde dynamische lichtshow. De hele nacht kan er gefeest worden doordat de speaker altijd 100% opgeladen wordt geleverd, wat dient voor 6/7 uur afspeeltijd(op 60/70% volume). Wanneer de speaker is aangesloten op stroom zal de prestatie met 10/20% verbeteren. speaker is IPX4-spatwaterdicht, heeft microfoon- en gitaargangen en kan bediend worden met de toegankelijke PartyBox-app

Wordt geleverd met oplaadkabels

 

Alle gehuurde producten worden afgeleverd en opgehaald bij het gewenste adres. Bij deze service zit uitleg over het product en de bij behorende app inbegrepen.

 

Zie onder aan deze pagina van welke pin mogelijkheden BEATSZ Verhuur voorzien is.

 


In samenwerking met Jane Hemmelder Fotografie kan ik een 20% korting aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij ons apparatuur huurt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.janehemmelderfotografie.nl