2x JBL PartyBox 110


 

vanaf €44,95,-

 Prijzenlijst:

Product

€ 44,95,- per 24 uur

€ 84,95,- per 48 uur

exc. bijkomende reiskosten

Reiskosten

€ 0,25 per km, vanaf 7559

 

 

Algemene informatie:

Door 2x de JBL PartyBox 110 te huren maak je elk huis en tuin feest dubbel zo geslaagd! Dit is de danken aan het krachtige JBL Orginal Pro-geluid met een diepe verstelbare bas op twee niveaus. Daarnaast biedt de box een ingebouwde dynamische lichtshow. De hele nacht kan er gefeest worden doordat de box altijd 100% opgeladen wordt geleverd, wat dient voor 7 uur afspeeltijd(op 60%). Samen hebben ze een vermogen van 320W wat genoeg is om een groot feest te houden. De box is IPX4-spatwaterdicht, heeft microfoon- en gitaargangen en kan bediend worden met de toegankelijke PartyBox-app. Geschikt voor +/- 50 personen.

Wordt geleverd met oplaadkabels

 

Wat krijg ik?

-2x JBL Partybox 110

-2x Oplaadstekker 

 

Alle gehuurde producten worden afgeleverd en opgehaald bij het gewenste adres. Bij deze service zit uitleg over het product en de bij behorende app inbegrepen.

 

 

Betaal methodes:
Betaling zou vooraf gedaan moeten worden bij het afleveren van de apparatuur met de pin of contant. Ook is er een mogelijkheid om te betalen op rekening door middel van een factuur. Selecteer deze optie bij de huur pagina.

 

Zie onder aan deze pagina van welke pin mogelijkheden BEATSZ Verhuur voorzien is.


In samenwerking met Jane Hemmelder Fotografie kan ik een 20% korting aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij ons apparatuur huurt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.janehemmelderfotografie.nl 


Combinatie mogelijkheden

 

2x Vonyx Luidsprekerstatief 35mm

vanaf € 14,95,-

DUO AANBIEDING met deze speakers: € 49,95,-

 

BeamZ S500

Rookmachine

vanaf € 9,95,-