Algemene voorwaarden 2022 - BEATSZ Verhuur.

 

1. Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW. De prijzen gelden voor een huurperiode van 24 uur. Bij een gebruiksduur van minder dan 24 uur wordt tevens de 24 uur in rekening gebracht.

 

2. Bekabeling
Alle benodigde kabels en aansluitmaterialen zijn bij de apparatuur inbegrepen. Extra kabels kunnen op verzoek worden meegeleverd in sommige gevallen zelfs gratis. Blijven er kabels bij je achter na het ophalen van de materialen dan kun we verwachten dat u deze op eigen kosten terug stuurt via de post.

 

3. Contract
Bij iedere transactie wordt automatisch een overeenkomst opgesteld. De huurder gaat op dit moment akkoord met geldende voorwaarden. Een overeenkomst is pas definitief als deze is bevestigd door middel van een bevestiging via email en er een handtekening is gezet bij ontvangst.

 

4. Schade afhandeling
Bij schade aan apparatuur, accessoires of transportmiddelen, worden de daaraan verbonden herstellingskosten bij jouw als huurder in rekening  gebracht. Wij sturen hiervoor dan een aparte factuur toe welke binnen 14 dagen dient te worden betaald. Voor beide partijen worden er vooraf foto's gemaakt voor het bepalen van eventuele schade.

 

5. Aansprakelijkheid
Als huurder ben je ten allen tijde aansprakelijk voor diefstal en/of toegebrachte schade aan het gehuurde apparaat of accessoire, ongeacht of deze is veroorzaakt door de huurder of derden. Indien je dit wenselijk vind kunt u als huurder zelf een passende verzekering afsluiten. Van diefstal en/of vermissing dient te allen tijde een proces verbaal te worden overlegd. BEATSZ Verhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor directe schade noch voor gevolgschade, ontstaan door uitval of ondeugdelijke werking van apparatuur of accessoires welke oorzaak dan ook. Indien er door uw gemaakte schade is geconstateerd kijken we naar de verwijtbaarheid, soms kan het zijn dat een schade intern kan worden gerepareerd en vinden we dat het "iedereen" had kunnen overkomen. We proberen dan niets in rekening te brengen. Is de schade groter dan zal er een schaderapport worden opgemaakt, naast de kosten die wij maken voor het herstel of de aanschaf van een nieuw onderdeel brengen we in dit geval ook €9,95 incl. btw. in rekening voor de vaak vele tijd die we in de afhandeling steken.

 

6. Publicaties
Gebruiksaanwijzingen, instructiekaarten en of andere door BEATSZ Verhuur meegeleverde documenten mogen onder geen beding worden gekopieerd of verspreid. Deze vallen of onder het te verhuren merk dan wel onder het intellectueel eigendom van BEATSZ Verhuur.

 

7. Last-minute huren
Via de website van BEATSZ Verhuur is het mogelijk zelf een reservering te plaatsen, dit kun je enkel doen voor een huurdatum die tenminste 5 werkdagen verder ligt. Wil je vandaag een huurdatum invullen voor overmorgen, dan kan dit niet omdat we waarschijnlijk niet meer op tijd kunnen leveren. Om te kunnen garanderen dat jouw levering op tijd komt moet u dus tenminste 7 werkdagen van te voren reserveren zodat wij dit eerder aan de koerier kunnen overdragen en er zeker van zijn dat jouw materialen op tijd bij jou zijn. 

Wil je ondanks dat toch nog iets bestellen voor morgen of overmorgen, dan is er een kans klein dat uw reservering 1 of 2 dagen vertraging op loopt en het dus niet op tijd bij jou is, bijvoorbeeld omdat de chauffeur een lekker band heeft.
Last minute huren is daarom mogelijk maar op eigen risico van de klant zelf. BEATSZ Verhuur garandeert tijdige levering indien de klant tenminste 7 werkdagen van te voren reserveert via de website en heeft dan ook de mogelijkheid dit goed te regelen. Als je zelf té laat bent met het organiseren van jouw activiteit is het risico dan ook voor de klant. Wij hebben dan namelijk niet de mogelijkheid gekregen de materialen met een veilige marge aan u te kunnen leveren en zullen dus ook niets meer kunnen doen. Ook is geldelijke teruggave in dit geval niet mogelijk, omdat er aan onze kant geen fouten zijn gemaakt. 

 

8. Annuleren

Véél consumenten en bedrijven zijn tegenwoordig erg "makkelijk" ze willen het liefste zo kort mogelijk voorafgaand aan de activiteit reserveren en durven gerust op het allerlaatste moment de order te annuleren. De huurder heeft recht op een annulering tot 5 dagen voor levering. Wanneer de annulering binnen de 5 dagen valt dient u 50% van het gehele huur bedrag te moeten betalen op rekening. Al annuleert u binnen 2 dagen voortijdig uw datum, dan dient u 70% van het bedrag over te maken op rekening. Hiervoor wordt een factuur opgesteld en doorgestuurd naar het opgegeven mail adres. Dit doordat we veel werk hebben verricht voor het verwerken en regelen van uw bestelling.

 

9. Handtekening

De koerier zal bij het afleveren van de gehuurde apparatuur om een handtekening vragen. Dit is nogmaals een akkoord voor de Algemene voorwaarden en tegelijk tijd een ontvangst bevestiging. Dient u geen handtekening te willen zetten, dan wordt het gezien als annuleren binnen 48 uur en zullen de zelfde voorwaarden worden verstreken als voor annulering binnen 48 uur.