2 JBL Draadloze Microfoonsvanaf € 9,95,-

 Prijzenlijst:

Product

€ 9,95,- per 24 uur

€ 14,95,- per 48 uur

exc. bijkomende reiskosten

Reiskosten

€ 0,25 per km, vanaf 7559


Algemene Informatie

De kristalheldere kwaliteit van de JBL draadloze microfoons betekent geen storing, vertraging of vervorming. Je stem klinkt kristalhelder dankzij het ongelofelijke Original JBL Pro-geluid.

 

Aansluiting

je kunt de JBL Draadloze Microfoons aansluiten op een luidspreker met 3,5mm microfooningang, maar voor de beste ervaring sluit je ze aan op de JBL Partybox 110 die ook te huren is op de site.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Verbind twee draadloze microfoons met elkaar en hoor beide stemmen perfect gemixt door de luidspreker voor een afspeeltijd van maximaal 6 uur.

 

Wat krijg ik?

-2 JBL Draadloze Microfoons

 

Alle gehuurde producten worden afgeleverd en opgehaald bij het gewenste adres. Bij deze service zit uitleg over het product.

 

Betaal methodes:
Betaling zou vooraf gedaan moeten worden bij het afleveren van de apparatuur met de pin of contant. Ook is er een mogelijkheid om te betalen op rekening door middel van een factuur. Selecteer deze optie bij de huur pagina.

 

Zie onder aan deze pagina van welke pin mogelijkheden BEATSZ Verhuur voorzien is.

 


In samenwerking met Jane Hemmelder Fotografie kan ik een 20% korting aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij ons apparatuur huurt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.janehemmelderfotografie.nl