JBL PartyBox 110

 

 

 

vanaf € 19,95,-

 Prijzenlijst:

Product

19,95,- per 24 uur

€29,45,- per 48 uur

exc. bijkomende reiskosten

Reiskosten

€ 0,25 per km, vanaf 7559

 

 

Algemene informatie:

De BeamZ S500 is een metalen rookmachine die geschikt is voor de kleinere ruimtes zoals een woonkamer. Het heeft een vermogen van 500W en kan binnen een minuut 50m³ met dichte rook voorzien.

(Wordt altijd geleverd met volle tank)

 

De S500 wordt geleverd inclusief een betraden afstandsbediening met 3 meter kabel. Door middel van LED's is de status van de rookmachine direct af te lezen. De rode LED geeft aan dat de machine aan het (her)opwarmen is en de groene LED geeft aan dat de rookmachine klaar is voor gebruik. Een druk op de rode knop zorgt ervoor dat de rookproductie gestart wordt.

 

Wat krijg ik?

-1x BeamZ S500 Rookmachine

-1x volle tank vloeistof

 

Alle gehuurde producten worden afgeleverd en opgehaald bij het gewenste adres. Bij deze service zit uitleg over het product en de bij behorende app inbegrepen.

 

Betaal methodes:
Betaling zou vooraf gedaan moeten worden bij het afleveren van de apparatuur met de pin of contant. Ook is er een mogelijkheid om te betalen op rekening door middel van een factuur. Selecteer deze optie bij de huur pagina.

 

Zie onder aan deze pagina van welke pin mogelijkheden BEATSZ Verhuur voorzien is.


In samenwerking met Jane Hemmelder Fotografie kan ik een 20% korting aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij ons apparatuur huurt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.janehemmelderfotografie.nl 


Combinatie mogelijkheden

 

Vonyx Luidsprekerstatief 35mm

vanaf € 9,95,-

Combi deal met de JBL PartyBox 110: € 24,95,-

 

BeamZ S500

Rookmachine

vanaf € 9,95,-