Vonyx luidsprekerstatief 35mm

 

 

vanaf € 9,95,-

 Prijzenlijst:

Product

€ 9,95,- per 24 uur

€14,95,- per 48 uur

exc. bijkomende reiskosten

Reiskosten

€ 0,25 per km, vanaf 7559

 

 

Algemene informatie:

Met deze verstelbare statief van Vonyx is het mogelijk om de "JBL Partbox 110" die te huur is op onze website te verhogen. Door de speaker op een statief te zetten verbeter je de geluidskwaliteit en ervaring van het geluid in tegenstelling tot het plaatsen op de ondergrond. 

 

Afmeting:

Vonyx luidsprekerstatief met vergrendelbare hoogteverstelling. Deze statief is geschikt voor alle speakers met een 35mm tophat. De hoogte is instelbaar van 1.10 tot max. 1.80 meter. Het heeft een maximaal belastbaar gewicht van 20kg.

 

Alle gehuurde producten worden afgeleverd en opgehaald bij het gewenste adres. Bij deze service zit uitleg over het product.

 

Wat krijg ik?

-1x Vonyx Luidspreker statief

 

Betaal methodes:
Betaling zou vooraf gedaan moeten worden bij het afleveren van de apparatuur met de pin of contant. Ook is er een mogelijkheid om te betalen op rekening door middel van een factuur. Selecteer deze optie bij de huur pagina.

 

Interesse in 2 stuks? klik hier

 

Zie onder aan deze pagina van welke pin mogelijkheden BEATSZ Verhuur voorzien is.


In samenwerking met Jane Hemmelder Fotografie kan ik een 20% korting aanbieden voor hun diensten, wanneer je bij ons apparatuur huurt. Kijk voor de mogelijkheden op: www.janehemmelderfotografie.nl 


Combinatie mogelijkheden

 

JBL PartyBox 110

vanaf € 24,95,-

Combi deal met dit product: € 29,95,-

 

BeamZ S500

Rookmachine

vanaf € 9,95,-